Walking dinner: dineren zonder vaste plaats…..

Onze walking dinner thema’s bestaan uit de lekkerste gerechten met volop variatie

Het walking dinner komt naar u toe, waar u ook staat of zit.

De gevarieerde amuses, hapjes, warme en koude gerechten worden in hippe glaasjes en op trendy servies gepresenteerd en uitgeserveerd op grote dienbladen.

Onze walking dinner chef(s) staan de gerechten ter plaatse te bereiden en op te maken: het liefst in de sfeer van ‘de open keuken’. Elke locatie heeft kansen maar ook onmogelijkheden en uitdagingen om deze ‘tijdelijke’ keuken in te vullen: wij helpen u graag!

Om de diverse walking dinners overzichtelijk te houden:

De verschillende walking dinner varianten zijn een mooie en chique oplossing om uw feest, receptie of diner op een informele sfeer een culinaire invulling te geven.

Het walking dinner heeft in al onze varianten wel een duidelijke structuur: een assortiment van amusegerechtjes als entree, hierna verschillende koude voorgerechtjes die gevolgd worden door een variatie aan verrassende warme hoofdgerechten. een keus uit verschillende mini desserts maken het walking dinner tot een culinair geheel.

Voorjaar, herfst, zomer of winter: seizoenen bepalen voor een groot deel de exacte samenstelling van de diverse walking dinner varianten die wij aanbieden. Hiernaast is er ook  ruimte voor uw eigen wensen: wel of geen wild in het najaar, extra vegetarische gerechten of wellicht een speciaal gerecht waar u uw gasten mee wilt verassen…de charme van onze walking dinner zit hem zeker ook in de vele mogelijkheden die kleine gerechten te bieden hebben.

Wat wilt u doen ?